10 april 08:41, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en rätt lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden polisen har hanterat under natten

Skadegörelse, Hammarö kl.22.24

En eller flera okända personer har kastat något på en ruta till en bostad så att det har blivit ett hål i rutan. Det har dock inte gått igenom hela rutan. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om skadegörelse samt ofredande. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Misshandel, Säffle kl.00.52

En man i 45-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man i 50-årsåldern. De båda känner varandra sedan tidigare och misshandeln har skett i en bostad i Annelund. Den misstänkte mannen blev gripen och efter förhör beslutade en åklagare att mannen skulle släppas på fri fot. Han är fortfarande misstänkt för brott. Den utsatta mannen fick en del skador och skulle eventuellt söka sjukvård för dessa.

Misshandel Karlstad, kl. 01.22

Det har varit stökigt i området vid Bergvik och polisen har varit på plats. Flera personer har bråkat med varandra och man skriver en anmälan om misshandel där en man i 20-årsåldern är utsatt. Det kan eventuellt finnas ytterligare personer som är utsatta men utredningen får visa vad som har hänt.

Utöver detta har man hanterat 7 berusade personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Man har haft 6 ärenden gällande psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.