11 april 06:55, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de ärenden som polisen har hanterat under natten.

Stöld/inbrott, Avesta kl. 00.54

Det har varit inbrott på en restaurang i Krylbo. En eller flera okända personer har slagit hål i en ruta och har troligtvis tagit sig in i lokalen genom den trasiga rutan. Polisen har varit på plats och sökt efter spår. Man skriver en anmälan om stöld genom inbrott, i nuläget är det oklart vad som har blivit stulen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Rattfylleri, Borlänge kl. 00.30

En bilist, en man i 50-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Mannen fick åka med patrullen för provtagning. Man blev tvungen att ta blodprov på mannen och därför inväntar vi provsvar för att se om mannen blir fortsatt misstänkt för rattfylleri.

Trafikbrott, Leksand kl. 03.03

En bilist får böter eftersom att han har kört ett fordon, trots att det är körförbudsbelagt, utefter Rv70 i höjd med Insjön.

Trafikbrott, Hedemora kl. 05.56

En bilist får böter på grund av att hans bil har användningsförbud på grund av obetalda avgifter. Mannen stoppades i Davidshyttan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.