11 april 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.04 ett SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka inträffat på Barnarpsgatan i Jönköping. Enligt SOS ska en bilist ha kört in i en stolpe. POlkisen åkte till platsen och det visade sig att det var två bilister inblandade, med fyra personer drabbade. En av bilisterna, en man i 20-årsåldern blev bötfälld för att ej ha iakttagit väjningsplikt.

01.49 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksvväg 31 utanför Nässjö där en bilist skulle ha kört i diket. Det visade sig vara en trafikolycka som inträffat under gårdagen.

04.07 en privatperson ringde till polisen om att ett larm hördes från en elektronikbutik på Solåsvägen i Jönköping. Två personer sågs lämna platsen på cykel. När polisen åkte till platsen mötte en av polispatrullerna tvp åersoner på cykel, som stoppade  för en kontroll. De båda männen, som är i 40-årsåldern blev gripna, misstänkt för stöld genom inbrott efter att misstankarna mot dem stärkts i samband med att misstänkt stöldgods hade anträffats. Stöldgodsets uppskattade värde överstiger 10 000:- De misstänkta männen anhölls av åklagaren strax före klockan 07. De är på sannolika skäl misstänkta för stöld.

04.14 ett SOS-larm kom till polisen om brand i byggnad på Västerlånggatan i Eksjö. Det visade sig vara matlagning, inget brott. 

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.