12 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

22.15 Vara, drograttfylleri
I Helås stoppas en bilist för kontroll. Förare är en kvinna i 30-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Hon tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

22.33 Mölndal, brand
Räddningstjänst och polis larmas till en brand i en förrådsbyggnad på en villatomt i Hällesåker. Byggnaden står cirka fem meter från villan men enligt räddningstjänsten var det ingen spridningsrisk. Branden släckt och inga misstankar om brott.

03.23 Göteborg, bilbrand
På en parkering i Norumshöjd har en bil börjat brinna. Räddningstjänst samt polis till platsen. Bilen utbrunnen och ytterligare någon bil är skadad. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

05.03 Orust, brand
Larm om brand i villa i Svanesund. Enligt räddningstjänsten är villan helt övertänd och går inte att rädda. Boende har tagit sig ut och ingen ska vara skadad. I nuläget är det oklart vad som orsakat branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.