12 april 18:38, Misshandel, grov, Mölndal

En patrull blir under kvällen invinkade vid Frölunda torg med anledning av en skadad man. Två personer gripna.

Vid 16:30-tiden blir en patrull invinkad av en allmänhet med anledning av att en man är skadad. Ambulans larmas till platsen. Mannen är vaken och talbar och uppger att han blivit misshandlad med någon form av tillhygge. Han förs till sjukhus i ambulans. Inga livshotande skador enligt uppgift. Mannen ska ha bråkat med en annan man i en bostad i anslutning till platsen. Gärningspersonen har lämnat.

Senare under kvällen vid 18:30-tiden får vi in ett larm om en skadad man på stationen i Kållered. Mannen uppger att han har varit i slagsmål och har bland annat skärskador i ansiktet. Polis och ambulans åker till platsen. Mannen förs till sjukhus. Mannen har varit inblandad i det tidigare bråket. Bägge männen grips misstänkta för grov misshandel, där de samtidigt är målsägande.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.