14 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

00.01 Lerum, skadegörelse genom brand.
En Epa-traktor brinner på Storhagenvägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Uppgifter från platsen gör gällande att fordonet är stulet och någon har satt eld på den. Branden släcks och polis tar uppgifter för en anmälan, ingen gripen.

01.31 Göteborg, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar några ungdomar vid Torslandaskolan och där är det en av dem som visar tecken på drogpåverkan varför denne får följa med för provtagning. Hittar även misstänkt narkotika som tas i beslag. Övriga kontrollerade ungdomar hämtas av föräldrar som kontaktats. Patrullen skriver även en SOL14 anmälan angående den person som visade tecken på drogpåverkan samt hade misstänkt narkotika på sig.  Samtliga ungdomar är födda -04.

03.54 Göteborg, stöld samt brott mot knivlagen.
En skyddsvakt springer ikapp en misstänkt cykeltjuv på Ytterhamnsvägen och griper denne. En patrull till platsen som övertar gripandet och i samband med visitation påträffas en kniv som tas i beslag. Man kör den misstänkte till centralstationen och han kommer bli kallad till förhör senare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.