14 april 06:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

04:33 Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Boxholm med anledning av ett pågående förrådsinbrott. Polis åkte till platsen. Minst tre förråd var uppbrutna. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, vad som har stulits är inte preciserat. En man och en kvinna påträffades i närheten av brottsplatsen och misstänks för brottet. Båda är i 25-årsåldern, ingen frihetsberövades.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.