15 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.46 Strömstad, misshandel
Utanför en restaurang på Badhusgatan har flera män varit i slagsmål. När polisen kom fram hade bråket lugnat ner sig. Tre personer anmälde misshandel varav en var en motanmälan. Ingen person behövde åka med till sjukhus.

02.24 Göteborg, misshandel
I Hammarkullen träffar en polispatrull på en man i 40-årsåldern som är skadad. Han uppger att han blivit misshandlad i en lägenhet i närheten. Mannen förs till sjukhus i ambulans med oklara skador. Han uppger själv att han blivit sparkad. Vid kontroll i lägenheten kan polisen gripa två män i 30-40-årsåldern misstänkta för misshandel alternativt grov misshandel.

02.29 Skara, skadegörelse
På Vasagatan har någon krossat en fönsterruta till en lägenhet. I lägenheten låg en kvinna och sov men hon kom inte till skada. Vittnen har sett en ung man springa från platsen i samband med händelsen. Anmälan om skadegörelse.

03.12 Borås, rattfylleri
På Engelbrektsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 20-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för vidare provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.