16 april 08:53, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:08 Trafikolycka, Åre
Polis beordras till länsväg 321 Hallen-Marby med anledning av en singelolycka med en a-traktor. Två personer förs till sjukvård. Föraren, en tonåring, saknar körkort och misstänks för olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Vårdnadshavare kontaktas. Olyckan ska utredas och a-traktorn tas i beslag. En anmälan gällande tillåtande av olovlig körning ska också upprättas.

En viltolycka på väg 316 i Skalänget, Berg kommun, har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador. Eftersöksjägare kontrollerar hur det gick för älgen som var inblandad i olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.