17 april 07:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 90-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

Polisen har inte nåtts av några större händelser eller våldsbrott under natten. Patrullerna har ändå hanterat flera olika fall av mindre allvarliga misshandelsfall, psykisk ohälsa och stölder samt gjort fordonskontroller.

Bilbrand i Eskilstuna

00:09 Polis och räddningstjänst kallades till Västra Åsgatan i Nyfors, Eskilstuna.

Tre bilar hade satts i brand. Inringare hade lagt märke till att maskerade ungdomar hade lämnat platsen i samband med att branden startade. Händelsen drog till sig ett antal intresserade så platsen spärrades av under släckningsarbetet. Inga kända personskador.

Bilbrand i katrineholm

01:55 Polis och räddningstjänst kallades till Oppundavägen i Katrineholm med anledning av en brinnande bil. Flera ungdomar hade redan tidigare under kvällen, av boende i området,  uppmärksammats när de försökta tända eld på bilar.

En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.