17 april 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00  hanterat ett 120-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits. 36 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Inga större våldsbrott eller händelser har nåtts av polisen under natten.

Motormässan

Polisens lägesbild från Motormässan i Jönköping har varit vad vi kallar grön rakt igenom. Med det menas att tillställningen i stort fungerat som tänkt och varit trevlig.

Några personer har trots detta hamnat i slagsmål. Tre anmälningar om misshandel är upprättade. 19 personer omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusad, de är alltså inte misstänkta för brott. Elva personer avvisades från området.

Bilbrand i Råslätt

01:03 Polisen och räddningstjänst  kallades till Råslätt med anledning av en bilbrand. Bilen var övertänd och det fanns ingen spridningsrisk till andra bilar i närheten. Ytterligare någon bil hade utsatts för skadegörelse.

Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.