17 april 08:21, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sex personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Knivlagen, mm, Timrå
Samtal inkommer om att det är bilar som kör runt och spelar hög musik i Vivsta. Polis beordras ut för att kontrollera. Ordningsböter utfärdas för störande musik och alkoholförtäring och en anmälan gällande brott mot knivlagen ska upprättas. Under kvällen har även polis en dialog med förare om förhållningssätt. Strax efter midnatt beordras polis ut igen med anledning av bilar som spelar hög musik i Vivsta. Polisen avvisar vissa personer och skjutsar hem några.

01:59 Skadegörelse, Kramfors
Samtal inkommer om ett inbrottsförsök i en bil i Kramfors. Polis beordras ut och en anmälan gällande skadegörelse upprättas. Ingen misstänkt anträffas.

03:13 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Samtal inkommer om ett inbrott på ett företag i Hörnett, Örnsköldsvik. Ingen misstänkt person ska vara kvar på plats. Polis beordras till aktuell adress och en anmälan gällande stöld genom inbrott ska upprättas. Det är oklart vad som eventuellt stulits.

En viltolycka i Solvik, Sundsvall, har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.