19 april 06:34, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

02.06 Grov olovlig körning, Kolla, Kungsbacka. Polis stannar en personbil för kontroll, där föraren, en man, sedan tidigare saknar behörighet att köra. En anmälan grov olovlig körning skrivs.

04.11 Skadegörelse, Stationsgatan, Halmstad. Polis skickas till ett företag på Stationsgatan, där kameralarm lösts ut och en ruta krossats. Enligt väktare ska en person befinna sig kvar på platsen. En man grips som misstänkt för skadegörelse. 

04.41 Stöld, Laholm. Polis skickas till Mellbystrand, där anmälare ringer in om inbrott som skett i carport/bil. Två män ska ha befunnit sig i carporten, när tidningsbudet kommit och de skrämts från platsen. Polis söker i området men ingen anträffas. Två anmälningar om stöld skrivs. 

05.08 Stöld, Laholm. Polis skickas till Klittervägen, där ett inbrott skett i en bil. En anmälan om stöld från fordon skrivs. Polis söker i området men ingen misstänkt anträffas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.