19 april 07:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 20-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Brand i parkerade fordon

23:12 Polis och räddningstjänst kallades till Linnégatan i Gislaved. En brand hade startat i en personbil. Branden hade sedan spridit sig till ytterligare en bil men flera andra var också hotade innan räddningstjänsten släckte. Ytterligare en bil visade sig vara brandskadad.

02:49 Polis och räddningstjänst kallades åter till platsen då en misstänkt gärningsman återigen lyckats tända eld på en av bilarna.

Polisen kontrollerade platsen och talade med personer som samlats för att samla in information.

En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Polisen är intresserad av medborgarnas iakttagelser som kan sättas i samband med branden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.