Uppdaterad 19 april 22:32

19 april 16:13, Misshandel, Järfälla

Okänd gärningsperson har misshandlat brottsoffret utomhus i Jakobsberg.

Polisen är på plats för att ta reda på mer om vem eller vilka som skadat brottsoffret. Han blev skadad utomhus av ett vasst föremål. Enligt de initiala uppgifterna lämnade gärningsplatsen platsen i ett fordon.

Uppdatering klockan 16:56
Brottsoffret är förd till sjukhus med ambulans. En plats som kan vara brottsplatsen är avspärrad, detta är utomhus på Mäldvägen vid korsningen med Hättkvarnsgatan. 

Två män är gripna och de är misstänkta för försök till mord.

Uppdatering klockan 20:34
Polisens arbete fortsätter med bland annat att de två gripna männen ska förhöras. En av dem är misstänkt för försökt till mord och den andre för medhjälp till försök till mord. En personbil är tagen i beslag i och med att polisen misstänker att det var den de två männen, båda är i 20 års åldern, använde när de lämnade platsen. Skadorna för brottsoffret, en man i 20 års åldern, beskrevs som allvarliga när han fördes till sjukhus.

Uppdatering klockan 22:31
Efter beslut av åklagare är båda männen fortsatt frihetsberövade, anhållna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.