02 april 08:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde sörmland.

07.00 polisen har hittills detts dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, sex har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen har behövt följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan eller rattfylleri.

04.23 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts i en lägenhet i stadsdelen Årby i Eskilstuna. Inringaren berättar att inbrottet troligen ska ha inträffat under kvällen, men att det upptäcktes vid 23-tiden. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om grov stöld genom inbrott. en brottsplatsundersökning är genomförd. Det som saknas är smycken till ett okänt värde.

04.24 ett SOS-larm kom till polisen om misstänkt brand i bostad. Hanterades av räddningstjänsten. Ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.