02 april 08:07, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Utöver nedanstående har mellan 00:00 och 07:00 fem personer  omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:11 Misshandel, Östersund:
Polispatrull som befinner sig på en krog i centrum kontaktas med anledning av en stökig man. Mannen uppges ha misshandlat och hotat en entrévärd. En anmälan gällande ringa misshandel samt olaga hot upprättas. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

03:01 Brand, Östersund:
Larm om att det brunnit i en kartong på en hustrapp, Frösö. Polispatrull beordras till platsen. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

03:13 Drograttfylleri, Östersund:
Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Östersund misstänks föraren, en kvinna, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

05:50 Viltolycka, Berg:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på E45, Hackås. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.