21 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

22.51 Göteborg, brand
Räddningstjänst, ambulans samt polis larmades till Länsmansgården där det brann i en lägenhet. En man i 75-årsåldern som befann sig i lägenheten fördes till Sahlgrenska sjukhuset med oklara skador. Räddningstjänsten kunde begränsa branden som troligen startat i sängen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet har upprättats.

23.53 Mark, trafikolycka
I Öxnevalla körde en bil i diket men föraren, en man i 75-årsåldern, klarade sig utan skador. Han togs dock med för provtagning och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

05.18 Göteborg, stöld
På McDonalds på Kungsportsavenyen kom två män in och beställde mat. Under tiden personalen tillagade deras beställning tog de hela kassaapparaten och försvann sen från platsen. Kassan innehöll cirka 5.000 kronor. Polisen har sökt i området men ingen har ännu gripits.

05.40 Mölndal, bilbrand
På Bangårdsvägen i Kållered har en parkerad bil börjat att brinna. Branden släckt och polisen kommer att skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

Misshandel i relation, Polisområde Storgöteborg
Under natten ringer en kvinna till polisen och berättar att hon blivit slagen av sin pojkvän och att det inte ska vara första gången. Han ska ha slagit henne flera gånger med öppen hand i ansiktet och på kroppen. Mannen grips av polis och misstänks för misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.