23 april 07:09, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. En person på en krog i Östersund har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:59 Trafikolycka, Östersund
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 592 Böle-Fillsta, Östersund. En personbil ska ha kört i diket. Det är oklart om föraren, som ska ha varit ensam i bilen, behövde uppsöka sjukvård. Polisen har hållit förhör med föraren, olycksorsaken ska utredas. Bilen, som inte stod trafikfarligt till, märktes upp med polisband. 

03:38 Trafikbrott, Härjedalen
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Vemdalen. Föraren får en ordningsbot för "underlåtenhet att anpassa hastighet"

Övrigt: Under natt och tidig morgon har två viltolyckor inrapporterats till polisens ledningscentral. En skedde i Lugnvik, Östersund och en i Funäsdalen, Härjedalen. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.