Uppdaterad 23 april 11:17

23 april 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits för fylleri. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:12 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en restaurang i Sundsvall med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter ska två personer, två män, ha varit inblandade. Polisen håller förhör och tar upp två anmälningar. Det finns inga uppgifter om att någon person behövde uppsöka sjukvård.

04:16 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Birsta. Föraren, en ung man, får en ordningsbot då han har kört för fort.

04:35 Olovlig körning, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Birsta. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande grov olovlig körning. Bilen tas i beslag enligt TBL7§, trafikbrottslagen.

Uppdatering klockan 11:00: Under natten till lördagen har polisen gripit en man i Örnsköldsviks kommun som bland annat misstänks för misshandel av en kvinna som han har en relation med. Anmälan upprättas också gällande barnfridsbrott då det finns misstanke om att barn bevittnat våld i hemmet. Efter förhör han mannen anhållits. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.