23 april 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 70-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, tolv personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, rattfylleri, psykisk ohälsa, eller störande av allmän ordning. Det finns inga ärenden som sticker ut nämnvärt. Inga inbrott, misshandelsfall med någon gripen eller i behov av sjukhusvård, eller andra allvarliga brott har kommit till polisens kännedom. En trafikolycka kan nämnas:

01.40 SOS larmade om en trafikolycka på länsväg 591 vid Marmorbyn, Vingåkers kommun. En bilist hade kört av vägen. Polis kom dit. En man i 20-årsåldern var drabbad. Polisen misstänker initialt inget brott. Polisens presstjänst har ingen information om eventuellt behov av ambulanstransport till sjukvården. Mannen ska ha klagat på ryggsmärta.

Utöver detta har polisen hanterat larm om bråk som inte lett till brottsmisstankar, viltolyckor, trafikbrott, samt utfört kontroller på allmänhetens begäran samt på polispatrullernas egna initiativ.

Polisens presstjänst har i nuläget ingen ny information om mordförsöket i Nyköping i går kväll.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.