25 april 06:30, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:12 Polisen larmades till E4 Rystad, Linköping, med anledning av en brand. En lastbil med släp började brinna under färd. Bärgare kallades till platsen. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Det finns inga misstankar om brott.

02:02 Polisen larmades till en butik i Tornby, Linköping, med anledning av ett inbrottsförsök. Väktare larmades och åkte till platsen, sedan tog väktare kontakt med polis. Någon, eller några, hade krossat minst ett av lokalens fönster. Polis åkte till plats men ingen misstänkt påträffades. Ingen person ska ha tagit sig in i lokalen och inget ska ha stulits. Händelsen rubriceras som försök till stöld. En brottsplatsundersökning genomfördes av polis.

03:07 Polisen larmades om en brand på Östra Bravikenvägen, Norrköping. Det var en truck som brann. Polis åkte till platsen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några eventuella personskador. Det finns inga misstankar om brott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.