25 april 06:30, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:24 Polisen larmades till en butik på Carlavägen i Eskilstuna med anledning av ett pågående inbrott. Minst två personer ska ha tagit sig in i lokalen, minst en ruta till lokalen hade krossats. Flera polispatruller åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Vad som har stulits är inte preciserat i nuläget. Händelsen utreds som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.