Uppdaterad 26 april 07:20

25 april 22:41, Misshandel, grov, Stockholm

Fyra personer blev nekade tillträde till en restaurang i närheten av Mariatorget.

Två av de fyra personerna som blev nekade tillträde misshandlade en person utomhus. Ambulanssjukvårdare vårdar brottsoffret som enligt uppgift blivit skadat med ett vasst föremål i ena benet.

I nuläget finns det ingen information om varför personerna nekades tillträde. Polisen är på plats för att samla in information om vad som har hänt genom att prata med personer befinner sig i närområdet. Förutom att söka information om vad som har hänt arbetar även polisen med att få fram en beskrivning kring de personer som nekades tillträde.

Uppdatering klockan 23:54
I det utredningsarbete som är gjort har det kommit fram att det skadade brottsoffret fördes till sjukhus med hjälp av en privatperson. Ambulanspersonal har inte vårdat brottsoffret på den avspärrade brottsplatsen. Brottsrubriceringen är ändrad från grov misshandel till försök till mord och en man är gripen misstänkt för försök till mord.

Uppdatering den 26 april klockan 07:15

Den gripne mannen har under natten anhållits av åklagare. Målsägaren har under natten vårdats på sjukhus och ska nu på morgonen förhöras av utredare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.