26 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.37 Ulricehamn, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Bäckebovägen med anledning av en brand i en bostad. Det visar sig att av okänd anledning har det börjat brinna i en kudde och de boende hade släckt elden själva. Inga personskador och ingen misstanke om brott.

23.26 Lerum, trafikolycka
På Olofstorpsvägen är det en biliust som väjer för ett rådjur och kör på en lyktstolpe. Två personer i bilen som klarar sig oskadda. Ingen misstankle om brott.

00.39 Göteborg, misshandel
Vid Mattsonsliden är det en ung man som blir misshandlad av för honom två okända män i trapphuset. Mannen körs till Mölndals sjukhus för vård. Han har svårt att redogöra för vad och varför det hänt på grund av misshandeln.

02.45 Mark, våld mot tjänsteman
Vid Lyddevägen i Kinna är det en taxichaufför som blir misshandlad av en manlig kund i samband med en körning från Göteborg till Kinna. Kunden kunde inte betala för sig och i samband med detta blev chauffören misshandlad. Denne var ej i behov av sjukhusvård. Kunden är okänd.

03.07 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Stora Åvägen i Sisjön är det två tjuvar som tar sig in till ett företag via entrédörren och stjäl stationära PC-datorer till ett okänt värde. 

03.34 Göteborg, drograttfylleri
Vid Minilundsvägen - Norra Deltavägen efter ett kortare förföljande efter en misstänkt påverkad bilförare. Kolliderar bilföraren med en polispatrull i en rondell. En 18-årig manlig bilist grips misstänkt för drograttfylleri, vårdlöshet i trafik, olovlig körning och vållande till kroppsskada. De båda poliserna körs till sjukhus för vård, ej allvarligt skadade.

03.36 Ulricehamn, inbrott/stöld
Vid Ulricehamnsvägen är det tjuvar som bryter sig in via entrédörren till en klädbutik och stjäl kläder till ett okänt värde. Tekniker kommer att under förmiddagen göra teknisk undersökning på platsen. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.