26 april 06:42, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

Polisen söker vittnen tll misshandel i Eksjö

22:15 Polis och ambulans kallades till Tullgatan i Eksjö. Utanför COOP hade en man försökt avstyra en kvinnomisshandel . I samband med detta blev han själv misshandlad av två män med bland annat en  fraktur på ett ben som resultat. Det finns också tecken på att ett vasst tillhygge av någon form kan ha använts.

Polisen har utfört en brottsplatsundersökning och utfört förhör för att utreda händelsen.

Rättsläget är för närvarande grov misshandel.

Mycket tyder på att ett antal personer kan ha varit på platsen och sett denna misshandel. Dessa personer ombeds av polisen att höra av sig med sina iakttagelser. Ni kan ha den pusselbit som behövs för att lösa detta brott.

Kontakta polisen på 114 14 eller använd kontaktformuläret på polisen .se

Inbrott i Smålandsstenar

04:30 Polisen kallades till Balkvägen i Smålandsstenar.  En väktare hade efter att ett larm gått upptäckt ett inbrott på ett företag. Någon hade gjort ett hål i en vägg på baksidan av företaget.

Rättsläget är stöld genom inbrott. Stöldgodset består av elverktyg av bättre märken. För att utreda brottet ska en brottsplatsundersökning med hund göras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.