26 april 07:48, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Viltolycka, Berg:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på E45, Skuckuviken. Inga personskador rapporteras.

23:08 Olovlig körning, Östersund:
Vid stopp och kontroll av en personbil på Frösön framkommer att föraren, en man i 75-årsåldern, inte har behörighet att köra bil. Föraren tas med för förhör. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

23:26 Drograttfylleri, Berg.
Polispatrull stoppar en bilförare som misstänks vara påverkad av narkotika. Föraren, en man i 35-årsåldern, får följa med för provtagning. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

04:27 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14 mellan Åre och Ånn. Det finns inga uppgifter om personskador.

04:58 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 638, väster om Ullån. Det finns inga uppgifter om personskador.

05:17 Viltolycka, Östersund:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 87, Spikbodarna. Inga personskador rapporteras.

06:47 Viltolycka, Östersund:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på E14/E45. Inga personskador rapporteras.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.