27 april 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Under dagen tjänstgör Anna Göransson, och under kvällen Stefan Gustafsson och Hans-Jörgen Ostler.

22.10 Rån, Kyrktorget, Partille. Polis skickas till Kyrktorget, där en ordningsvakt säkrat två personer, en man och en kvinna, som rånat en kvinna på hennes mobiltelefon. Kvinnan upppger att hon befunnit sig på kyrkogården, där mannen tagit tag i henne, och kvinnan då tagit hennes mobiltelefon. Mannen och kvinnan grips som misstänkta för rån. Händelsen har inte medfört några fysiska skador. 

00.11 Rattfylleri, Horsås, Skövde. Polis ska stanna en personbil för kontroll där föraren, en man, väljer att inte stanna på polisens stoppsignal. Ett förföljande inleds på väg 200 mot Fjället, vidare mot  Ulvåkerskorset varefter föraren av personbilen kör av vägen och in i en trädgård. Föraren springer därefter från platsen, men polis kan säkra honom. Mannen uppger att han har ont i mage samt revben. Ambulans skickas till platsen, och mannen förs till sjukhus för vård, där även provtagning görs då mannen är misstänkt för rattfylleri. Bilen bärgas från platsen.

01.00 Brand, Stackmolnsgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, där en bil brinner. Räddningstjänst släcker och polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. 

03.17 Misshandel, väg 40 Svensgärde, Borås.  En man uppger att han blivit slagen i ansiktet av en för honom känd man. När polis anländer anträffas den misstänkte mannen, och han visar tecken på narkotikapåverkan. Han kastar även sten på polisbilen. Mannen tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk. Han är även misstänkt för misshandel samt skadegörelse. 

Misshandel, relation, polisområde Älvsborg. Polis skickas till en bostad, där en kvinna uppges ha blivit misshandlad av sin man genom slag i ansiktet. När polis anländer finns mannen kvar i bostaden, och han grips som misstänkt för misshandel samt olaga hot. Kvinnan har inte behövt vård i samband med misshandeln. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.