28 april 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Anna Göransson.

23:03, stöld/inbrott, Töreboda
Vi får in larm om att någon har brutit upp ett fönster på en vårdcentral. Väktare och polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. En anmälan är upprättad. Oklart vad som eventuellt har försvunnit från platsen.

23:21, misshandel, Stenungsund
En man i 17-årsåldern går ut för att röka. Vid en skola i Jörlanda blir han slagen av fyra maskerade gärningspersoner. Han blir även knivskuren. Ambulans och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om allvarligare skador. En patrull har sökt i området runt skolan, men utan att anträffa några gärningspersoner. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

01:19, stöld/inbrott, Borås
En kvinna tappar sina nycklar under dagen. Hon vaknar under natten av att en man och en kvinna låser upp hennes lägenhetsdörr och går in. När paret upptäcker att det är någon hemma, springer de från platsen. Polis larmas till platsen. En patrull kontrollerar två personer i anslutning till den aktuella adressen, som eventuellt kan misstänkas i ärendet. En anmälan om försök till grov stöld är upprättad.

02:11, brand, Kungälv
Vi får in ett larm om att en moped brinner på Kongahällagatan. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

05:28, rattfylleri, Partille
En patrull stoppar en bil på Skulltorpsvägen med anledning av att föraren har kört för fort. I samband med stoppet blåser föraren positivt i ett sållningsinstrument. Han medtas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.