28 april 07:49, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har hanterat under natten.

Stöld, Hedemora kl. 23.32

Två män i 20-årsåldern är misstänkta för brott efter att ha tagit sig in på ett inhägnat område, tillhörande ett företag, i centrum. Väl inne på området har man stulit saker från en parkerad bil. Polisen fick samtal från ett vaktbolag som såg de båda männen via övervakningskamera. När polisen kom till platsen sprang de båda misstänkta från platsen men polisen kunde komma ikapp dem. De hade misstänkt stöldgods på sig då polisen kontrollerade dem. De båda blev inte frihetsberövade men polisen höll förhör med dem.  

Bråk, Ludvika kl. 23.37

Polisen har varit på plats vid en bostad i Grängesberg där boende har varit osams gällande att en av de boende i fastigheten för oväsen. Polisen har pratat med de inblandade och man lämnar platsen utan annan åtgärd.

Skadegörelse, Falun kl. 02.02

En person ringer till polisen och säger att några personer klottrar på en vägg i centrum. Polisen har varit på plats och man har hittat ett ställe där det verkar vara nyklottrat. Det fanns ingen misstänkt kvar på platsen och polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Vi har hanterat tre viltolyckor, en i Mora kommun, en i Falu kommun och en Rättviks kommun.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.