Uppdaterad 29 april 09:48

29 april 05:54, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalesperson under fredagen är Stefan Gustafsson och Hans-Jörgen Ostler.

Uppdatering: Mord i Tuve under gårdagen
Polisen har arbetat intensivt under natten med utredningsåtgärder samt brottsplatsundersökning då det gäller mordet på ett gym i Tuve under gårdagen. Polisen har gjort framsteg i utredningen men kan för närvarande inte gå in på vad och hur. Polisen kommer så snart det är möjligt att lämna ut ny information från förundersökningen. När detta blir aktuellt är ännu inte klarlagt. Avstämning kommer att ske med förundersökningsledare. 

Kl 07.00 Uppdatering: 
Under natten har två personer gripits och efter förhör anhållits av åklagare. Båda är misstänkta för inblandning i gårdagens mord. För närvarande kan ingen ytterligare information lämnas ut från förundersökningen. Åklagare leder nu förundersökningen.  

____________________________________________________________________________________ 

 Inga särskilda händelser i övrigt under kvällen/natten i länet. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.