29 april 07:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Åsa Willsund. Till kvällen kommer Monica Bergström.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:16 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Andra Tvärgatan i Nyköping. I bilen satt två kvinnor, båda är i 20-årsåldern, som visade tecken på narkotikapåverkan. I bilen påträffades misstänkt narkotika. Föraren misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott innehav och ringa narkotikabrott eget bruk. Passageraren misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och ringa narkotikabrott eget bruk. Båda fick följa med för provtagning.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.