03 april 00:00, Motorfordon, stöld, Norrköping

Flera bilar utsatta för stöld i Oxelbergen - Lindö.

10.34 polisen fick samtal från Lindö om att en BMW har utsatts för inbrott under natten till idag. Anmälaren berättar att bilen har öppnats på okänt sätt utan att skador har uppstått. Ur bilen har ratten, navigationssystem, hastighetsmätare och airbags monterats loss och stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld. Brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

10.51 polisen fick samtal om att ytterligare en BMW har utsatts för inbrott, denna gång i Oxelbergen. Någon har under natten  krossat en sidoruta och stulit ratt och delar av instrumentpanelen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras.

10.55 polisen ficsamtal om att en tredje BMW har utsatts för inbrott, även denna i Oxelbergen. Brottet ska ha inträffat fram till klockan 01 inatt. Inringaren berättar att någon har tagit sig in i bilen och monterat bort och stulit hela mittkonsollen, ratten och växelreglagen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld och en brottsplatsundersökning kommer att genomföras under mogondagen eftersom bilen står inställt på ett låst område.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.