03 april 08:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Mellan 00:00 och 07:00 har fem personer omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:50 Brand, Kramfors:
Larm om brand på en restaurang, Bollstabruk. Polispatrull beordras till platsen. Det finns inga uppgifter om att någon skadats. Brandorsaken är okänd. En anmälan kommer att upprättas. Rubriceringen är i nuläget oklar.

01:52 Trafikbrott, Sundsvall:
Bilförare i Stenstan får ordningsbot för att ha kört mot enkelriktat.

01:55 Skadegörelse, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Nacksta där en person uppges ha kastat ett föremål på en vindruta på en bil. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

02:00 Trafikbrott, Sundsvall:
Bilförare i Stenstan får ordningsbot för att ha kört där fordonstrafik är förbjuden nattetid.

02:10 Olovlig körning:
Vid stopp och kontroll av en personbil på Kolvägen framkommer att föraren inte har behörighet att köra bil. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.