03 april 08:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Mellan 00:00 och 07:00 har två personer omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våldsamt motstånd. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:04 Trafikbrott, Kalix:
Bilförare på Järnvägsgatan i Kalix får ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

00:36 Misshandel, Arvidsjaur:
Polispatrull beordras till en restaurang där en man uppges ha slagit en annan man. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:45 Misshandel, Kiruna:
Polispatrull beordras till en krog i centrala Kiruna där en man uppger att en annan man slagit honom. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt sjukvård.

03:12 Rattfylleri, Piteå:
Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Piteå misstänks föraren, en man, vara berusad och får följa med för provtagning. Förhör hålls och en anmälan upprättas.

03:46 Misshandel, Luleå:
Polispatrull beordras till en krog i Innerstaden där en man uppger att en annan man misshandlat honom. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt sjukvård. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.