03 april 09:24, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer några av de ärenden polisen har hanterat i Örebro län under natten.

Örebro

Några fall av avlägsnanden av berusade personer i krogmiljö eller omhändertaganden enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). 

Karlskoga

00:18: En kvinna larmade polisen efter att någon kastat en sten på hennes balkongruta. Patrull höll förhör med målsägande och fotodokumenterade. En anmälan är upprättad gällande skadegörelse.

00:23: Två män i 25-årsåldern och 40-årsåldern misstänks för försök till stöld efter att en anmälare observerat de med en kofot i anslutning till ett förvaringsutrymme utanför en butik. Männen försökte stjäla pallkragar. 

01:44: En man i 20-årsåldern blev omhändertagen i krogmiljö enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Han misstänkt också för sexuellt ofredande. 

02:32: Polisen stoppade och kontrollerade en bilist. Föraren, en man i 40-årsåldern, blåste positivt i alkoholmätaren och fick följa med för ytterligare provtagning. Mannen hade 0,6 promille alkohol i blodet och misstänks för rattfylleri. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.