30 april 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens Presstalesperson är Hans-jörgen Ostler

22:18 Försök till grov misshandel, Falkenberg
Polis kallades till Utmarksvägen med anledning av att det var stökigt på platsen. Flera personer uppges ha bråkat på platsen, en person ska ha försökt köra på personer på platsen men kört in sin bil i ett träd och sedan lämnat platsen. Mannen som är i 25-årsåldern kunde efter en stunds sökande gripas av polisen. Mannen ska ha försökt köra på några personer i området och misstänks för försök till grov misshandel. Bilen är tagen i beslag och polisen arbetade på platsen med att samla information om händelseförloppet. 

05:15 Misshandel, Halmstad
En målsägare i 25-årsåldern ska ha blivit misshandlad av flera gärningsmän med slag i ansiktet. Målsägaren skadades i ansiktet med svullen läpp och näsblod. Ambulans hämtade målsägaren för kontroll på sjukhus. Polis på plats tog upp en anmälan om misshandel, ingen gripen i nuläget. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.