30 april 07:40, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 75-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

05.46 Polis larmades med anledning av en trafikolycka på väg 152, i höjd med Hagafors, Bredaryd. Föraren av en personbil hade kört av vägen och bilen hamnat på sidan i diket. Två personer ska ha drabbats, en av dem fördes till sjukhus i ambulans. Vägen stängdes av helt för trafik under räddningsarbetet och fordonet bärgas från platsen, bärgare på plats klockan 07.05. Polisen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott samt en anmälan om grov olovlig körning.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk, kontrollerat fordon, hanterat berusade personer samt hanterat viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.