30 april 09:33, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en ganska normal fredagsnatt i länet. Nedan är några av de ärenden som vi har hanterat under natten.

Skadegörelse, Karlstad kl. 22.37

Några ungdomar har slagit sönder en busskur i Färjestad. Eventuellt har de även skadat parkerade bilar. Polisen har varit på plats men man har inte kunnat identifiera några misstänkta. Man skriver anmälan om skadegörelse.

Misshandel, Karlstad kl. 22.50

Det har varit en misshandel vid en restaurang i Herrhagen. En man i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern är både utsatta och förövare. Polisen skriver anmälan och motanmälan gällande denna händelse. Ingen av de inblandade behövde uppsöka akutsjukvård med anledning av misshandeln.

Brand, Årjäng kl. 23.48

Det har brunnit i en sommarstuga i Karlanda. Under dagen har man eldat gräs på tomten och eventuellt kan det vara orsaken till att stugan började brinna senare under kvällen. Ingen person befann sig på platsen när stugan började brinna. Man skriver en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ingen person blev skadad.

Misshandel, Kil kl. 23.51

Två tjejer i de övre tonåren har slagits med varandra i centrum. Båda är alltså utsatta och förövare. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan och motanmälan gällande misshandel. Det finns ingen information om att någon av dem ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse. 

Olaga hot, Forshaga kl. 00.11

Det har varit stökigt på ett ungdomsboende i Deje. Polisen har varit på plats och det visar sig att flera av de boende har varit aggressiva mot personal. En av dem, en kille i de övre tonåren, blir misstänkt för olaga hot. Ingen person blev fysiskt skadad i samband med denna händelse.

Misshandel, Kristinehamn kl. 03.23

En man är misstänkt för misshandel mot flera andra personer. Det har varit någon form av fest på en adress och av okänd anledning har en man misshandlat flera personer på platsen. Ambulanspersonal har varit på platsen men det är oklart om någon behövde åka med till sjukhus för vård. Det finns ingen frihetsberövad i detta ärende.

 

Utöver detta har vi bland annat hanterat en misstänkt rattfyllerist i Kristinehamn. Vi har hanterat tre personer med anledning av Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB, och vi har även hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.