30 april 14:23, Misshandel, grov, Kungsbacka

Grov misshandel

En inringare kontaktade polisen då två personer slogs med varandra på en cykelbana på Starevägen i Kungsbacka. Det ska ha handlat om två män som kom på en moped tillsammans med som blev osams av någon anledning och började bråka.

Lite senare fick polis information om att en person befann sig utanför en pizzeria i Anneberg och att personen skulle vara skadad eventuellt knivskuren. En person hade setts lämna platsen i riktning mot Lindome på moped. Polis kom till platsen och kunde konstatera att en målsägare i 30-årsåldern blivit rispad över ryggen så att jacka och t-shirt penetrerats och vänster skulderblad blivit skadad.
 
En annan polispatrull fick syn på aktuell moped i Lindome centrum och kunde kontrollera föraren en man i 30-årsåldern som var något stökig. Föraren greps som misstänkt för grov misshandel av den man som anträffats med skador. I samband med gripandet gjorde polisen ett flertal beslag. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.