Uppdaterad 05 april 08:08

05 april 06:56, Trafikolycka, Växjö

Flera trafikolyckor under morgonen, Växjö.

05.53: Larm inkommer om en singelolycka på RV25 mellan Växjö och Risinge. En personbil har kört in i mitträcket och därefter ner i diket. Polis, räddningstjänst och ambulans är budade. Oklart skadeläge. Det uppges vara halt på platsen. 

06.38: Larm inkommer om en olycka på RV25 i höjd med Hjortsberga. En lastbil har vält och ligger på sidan. Oklart skadeläge. 

06.55: En personbil och en sopbil har kolliderat på LV897 söder om Rottne, i höjd med Stocke. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Oklart skadeläge. 

07.07: En olycka mellan en lastbil och två personbilar har inträffat på RV30 strax söder om Ör. Samtliga berörda personer ska vara oskadda. Räddningstjänst är på väg. Det uppges vara halt på vägen. 

07.59: Två personbilar har kolliderat i Skir, söder om Växjö. Enligt initiala uppgifter ska det inte finnas några personer skador. Olyckan orsakar stora köer på platsen. 

08.04: En personbil ska ha kört in i mitträcket på RV25 mellan Alvesta och Växjö, i riktning mot Växjö. Oklart skadeläge på berörda personer. Det ska vara mycket halt på platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.