Uppdaterad 05 april 09:58

05 april 07:00, Trafikhinder, Stockholms län

Flera trafikolyckor inträffar i morgontrafiken på flera platser i länet.

Det är halt på vägarna och under morgonen inträffar flera trafikolyckor runt om i länet. Från klockan 07:00 till 08:30 hanterar polisen mellan 15 och 20 stycken. I nuläget har inga allvarligare personskador rapporterats.

Uppdatering kl 09:44
Några exempel på olyckor från morgonen.

Vid en kollision med tre personbilar på trafikplats 172 Tureberg kl 08:07 skadades fyra personer och en anmälan skrivs om vållande till kroppsskada. 

På Lötvägen i Vallentuna krockade tre lastbilar med varandra och vägen blev helt blockerad för trafik. Inga personskador uppstod.

Kl 07:52 körde en sandbil i diket på länsväg 274 vid Myttinge, Värmdö. Inga personskador uppstod men det krävdes sanering på platsen pga läckage av olja.

I Sjödalen, Huddinge, fick en villaägare ett släp i trädgården efter att två bilförare krockat med varandra. Inga persolnskador uppstod dock.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.