06 april 06:37, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.07 Göteborg, trafikolycka
Vid Insiktsgatan, Lindholmen är det en bilist som kör av vägen och in i ett träd. På plats finns tre personer och ingen vill kännas vid att någon av dom kört bilen. Alla tre  får åka till sjukhus och klagar på ryggsmärtor.

23.25 Vårgårda, trafikolycka
I korsningen Gjuterigatan - Wallentinsvägen är det två bilister som kolliderar i en sidokrock. Lite oklart på platsen om vem som hade väjningsplikt. En av förarna körs till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador. Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

00.19 Hjo, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hjo Folkhögskola med anledning av en brand på ett av edlevrummen. Oklart hur branden startat men är begränsad till ett rum. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet. Den boende på rummet har andats in rök och körs till sjukhus för kontroll.

01.13 Göteborg, grov misshandel
Vid Rumbavägen, Angereds centrum anträffar allmänhet en misshandlad man som uppger att han blivit misshandlad med en påk/baseballträ eller liknande av en man. Denne namnges och kan gripas i Kortedala senare. Den skadade mannen körs till sjukhus med huvudskador.

01.20 Trollhättan, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lextorpsvägen med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Ytterligare en bil skadas av branden som polisen misstänker är anlagd. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 

03.08 Göteborg, grov stöld
Polis larmas till Flygfältsgatan i Nolered med anledning av att flera maskerade personer lastar ut gods från ett parkerad lastbilssläp. Oklart vad de fick med sig. Tjuvarna försvinner från platsen i en mörk Audi och anträffas inte.

    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.