07 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

00:49 Misshandel, Alingsås.
Polis kontaktades av en man som blivit skuren med något föremål i ansiktet av flera okända gärningsmän på Nybrogatan i Alingsås. Polis kom till platsen och kunde konstatera att mannen hade ytliga skador i ansiktet. En anmälan om misshandel upprättades.

Grov misshandel, Trollhättan
Efter vid ett bråk vid Karltorpasvägen i Trollhättan ska en man blivit skuren med något föremål och skadad. Polis på platsen hittade en målsägare som hade stickskador och uppgav att han blivit påhoppad av flera okända personer som då misshandlat honom. Polis gjorde flera beslag vid och letade efter gärningsmännen med hundpatrull. Ingen gripen i nuläget. 

02:24 Grov misshandel, Skara
Två män som varit ute och festat hamnade i dispyt med ett flertal personer som hoppade på målsägarna och misshandlade dem. En av målsägarna blev under misshandeln skuren med ett knivliknande föremål och fick då skärskador i ryggen och på armen. Skadorna ska ha varit av ytlig karaktär. Ingen gripen i nuläget. En anmälan om misshandel och en om grov misshandel är upprättad. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.