08 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

22.40 Göteborg, allmänfarlig vårdslöshet.
En lägenhet i Kungsladugård är rökfylld varför räddningstjänst, ambulans samt polis på väg fram till platsen. Första uppgifterna gör gällande att någon somnat ifrån något på spisen. Mannen som befann sig i lägenheten körs med ambulans till sjukhus för kontroll. Han är även misstänkt för narkotikabrott, eget bruk. Ingen har kommit till fysisk skada i samband med det inträffade.

22.51 Göteborg, misshandel.
En man grips utanför en pub på Gamla Ceresgatan efter att han slagit flera personer i samband med att personal ”kastat” ut honom på grund av sitt uppträdande. Två anmälningar om misshandel skrivs. Ingen behövde uppsöka sjukhus.

05.10 Svenljunga, narkotikabrott.
En patrull iakttager två personer utanför en adress i centrala delarna av Svenljunga. Man kontrollerar dem och man känner lukt av cannabis varför de får följa med för provtagning. En anmälan om narkotikabrott genom eget bruk skrivs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.