09 april 09:19, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer några av de händelser som polisen har arbetat med.

Misshandel, Örebro kl. 01.18

En man har blivit misshandlad av en annan man vid Resecentrum. Mannen, som är i 40-årsåldern, blev körd till sjukhus, av polisen, för kontroll. Mannen hade skador i ansiktet. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

Misshandel, Örebro kl. 02.39

En man har blivit misshandlad på en buss i Axbergshammar. Polisen blir ditkallad då en busschaufför ringer in om att två personer slåss på bussen.

När polisen kommer till platsen säger den utsatta killen, som är i 25-årsåldern, att han inte vet vem som har slagit honom. Han säger att den personen redan har lämnat bussen. Utredningen får visa vad det är som har hänt.

Misshandel, Lindesberg kl. 03.34

Flera personer har slagits i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver anmälan om misshandel i två fall. Två killar i 25-årsåldern är både brottsoffer och förövare i detta ärende. Det finns ingen information om att någon ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Stöld genom inbrott, Örebro kl. 06.26

En eller flera okända personer har brutit sig in på ett seniorboende på Väster. Man har varit inne i personalutrymme och stulit bland annat teknik. Man har brutit sig in genom en dörr. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Utöver detta har man upptäckt 3 personer som är misstänkta för rattfylleri. Man har omhändertagit 3 personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.