01 augusti 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

En sammanfattning av händelser i länet.

Misshandel i relation - Polisområde storgöteborg
Under natten har en kvinna larmat polisen då hon blivit slagen av sin man, både med knuten hand och örfilar. Kvinnan ska inte behövt åka till sjukhus. Mannen gripen av polis i parets bostad. Anmälningar om misshandel, olaga hot samt skadegörelse. Efter förhör anhölls mannen av åklagare.

21.03 Herrljunga, inbrott
På Mollavägen i Ljung har det varit inbrott i en bostad. När ägarna, som varit bortresta, kommer hem upptäcker de att någon tagit sig in genom att krossa ett fönster. Stor oreda i bostaden men det är i nuläget oklart vad som stulits. En brottsplatsundersökning kommer att göras under dagen. Anmälan om stöld genom inbrott.

02.37 Göteborg, misshandel
På Kaptensgatan har en man i 25-årsåldern blivit misshandlad och förbipasserande ringde polisen. Han hade fått tänder utslagna och blödde från huvud och armar. Han kördes till sjukhus i ambulans. Han ville inte medverka i ärendet och tala om vad som hänt men polisen skrev ändå en anmälan om misshandel. Ingen gripen.

03.18 Stenungsund, rattfylleri
På länsväg 650 stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning på polisstationen. Hon rapporterades för rattfylleri.

04.08 Göteborg, brand i villa
På Femte Kvillängsvägen har det brunnit i en villa. En person fick tas ut från övervåningen med hjälp av stege. Inga personskador. Vid 04.45 meddelade räddningstjänsten att branden var i princip helt släckt. Polisen kommer att skriva en anmälan om brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.