Uppdaterad 15 augusti 12:51

15 augusti 06:58, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här kommer ett urval av nattens händelser.

04:25, försök till mord, Halmstad
Vi får in ett larm om ett bråk utanför en restaurang på Karl XI:s väg. Två personer uppges ha blivit knivskurna och förs till sjukhus i ambulans. I nuläget inga uppgifter om skadeläget. Ingen gärningsperson kvar på plats. Polis har spärrat av brottsplatsen och har genomfört initiala utredningsåtgärder, som bland annat vittnesförhör. I nuläget ingen misstänkt eller gripen.

Uppdatering kl. 11:11 Brogatan är öppen för trafik. Karl XI:s väg fortsatt avstängd med anledning av utredningsarbetet.

Uppdatering kl. 11:57 Avspärrningarna är hävda. En av de personer som är förda till sjukhus har avlidit till följd av skadorna. Anhöriga är underrättade. Två personer sitter nu anhållna misstänkta för mord samt försök till mord. En tredje person är anhållen misstänkt för medhjälp till mord och försök till mord. Ärendet leds nu av åklagare.

05:01, trafikolycka, Halmstad
En personbil och en lastbil är involverade i en trafikolycka på E6 vid Getinge. Ambulans, räddningstjänst och polis larmade till platsen.

Uppdatering kl. 07:11 En förare ska enligt initiala uppgifter varit fastklämd, vaken och talbar. Men i övrigt inga uppgifter om personskador. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.