15 augusti 08:28, Stöld/inbrott, Partille

En person är gripen för ett flertal stölder i Sävedalen.

Vi får under morgonen in ett flertal larm om två personer på en motorcykel, som stannar till och gör inbrott i bilar på ett antal adresser i Sävedalen. Det första samtalet kommer in 05:14, där två personer med hjälmar ses springa från en skåpbil vid Magnusvägen. Tre minuter senare kommer det in ytterligare ett samtal om två personer på en motorcykel, som krossar en sidoruta på en parkerad bil på Brattåskärrsvägen. 05:20 är det en person som avbryter ett bilinbrott och där två personer lämnar på en motorcykel i riktning mot Vallhamra torg och fyra minuter senare inkommer ytterligare ett samtal om stöld ur en bil på Oxledsvägen, där två personer med hjälm och på motorcykel slår sönder en ruta på en bil. De lämnar motorcykeln och försvinner från platsen till fots. Slutligen får vi in ett larm på Långåkern. En person har brutit sig in i ett garage. En patrull åker till platsen och kan där gripa en man misstänkt för bland annat stöld genom inbrott.

Det kan inte uteslutas att det förekommit inbrott eller stöld på andra platser i området. Den som har gjort iakttagelser eller har tips kan höra av sig till polisen på 114 14 eller via polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.