16 augusti 07:43, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 80 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:34 Polisen larmades om en trafikolycka vid Ljurarondellen i Norrköping. En personbil var inblandad. Ingen person skadades fysiskt. Det finns inga misstankar om brott. Bilen bärgades från platsen.  

02:28 Polisen larmades till Luntgatan i Norrköping med anledning av en kvinna som var högljudd utomhus. Kvinnan skulle även ha slagit på flera parkerade bilar i närområdet. Polis åkte till platsen men kvinnan påträffades inte. Totalt sex fordon har fått skador på minst en sidospegel. Händelsen rubriceras som skadegörelse, det finns ingen misstänkt för brottet.  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.